112/Misdaad

Eigenaar bedrijfsbus in Noordscheschut weer slachtoffer inbraak

Noordscheschut – Afgelopen nacht is een eigenaar van een bedrijfsbus in Noordscheschut wederom slachtoffer geworden onverlaten die gereedschap uit zijn bus hebben gestolen.

Na de vorige keer heeft de eigenaar zijn maatregelen getroffen en haalt elke avond  al het gereedschap en materiaal uit de bus. Dit om herhaling te voorkomen. Net deze nacht lagen er welgeteld een accuboor en een multitool in de bus. De schade aan de bus is groter dan wat de buit bij elkaar opgeteld kost. De eigenaar roept dan ook op om mensen die wat hebben gezien of video of fotobeelden hebben met de politie contact op te nemen.

De afgelopen periode ziet de politie weer een toename in het aantal inbraken in bedrijfsbusjes in de gemeente Hoogeveen.
De inbraken vinden voornamelijk in de nachtelijke uren plaats, vanuit de busjes wordt vooral gereedschap gestolen.  Ziet u iets verdachts bel dan 112, geef een zo uitgebreid mogelijk signalement van de persoon of het voertuig wat u ziet en maak indien mogelijk foto’s of een video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen