Spaar bij Jumbo Hoogeveen voor korting op Dinoshow

Hoogeveen – Theater De Tamboer heeft in samenwerking met Jumbo Hoogeveen een spaaractie opgezet voor de avontuurlijke dinoshow: Jurassic Revenge 4+! Men kan tot en met 24 december sparen voor 50% korting op maximaal vier entreetickets voor deze spannende theatervoorstelling, die plaatsvindt op zondag 30 december in De Tamboer.

Actievoorwaarden

Deze actie geldt uitsluitend bij Jumbo Hoogeveen aan de Tamboerpassage 1. Bij besteding van 10 euro ontvangen klanten een stempel. Bij tien stempels is de spaarkaart vol. Een volle spaarkaart geeft recht op 50% korting op maximaal vier entreetickets en kan tot en met 30 december, tijdens openingstijden, verzilverd worden aan de kassa van De Tamboer. De kassa is iedere dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur geopend en 1,5 uur voor aanvang van activiteiten. De stempelkaart is niet inwisselbaar voor contanten en voor deze actie geldt vol=vol. Wees er dus snel bij en profiteer van deze leuke korting!

Spannende dinoshow Jurassic Revenge 4+
Tijdens Jurassic Revenge kom je oog in oog te staan met levensgrote dinosaurussen. Saartje neemt je mee naar het museum voor oudheden, waar ze gefascineerd stilstaat bij het skelet van de grote T-Rex. De paleontoloog vertelt haar bijzondere details over de oertijd. Over de verschillende dino’s, hoe ze geboren werden en de onvermijdelijke confrontaties met soortgenoten. Het wordt een onwerkelijke reis tussen prehistorie en heden. Echte durfals kunnen na afloop zelfs met de T-Rex op de foto!

Michel van t Ende Producties
Deel dit bericht!

Geef een antwoord