Crewson multimedia producties ontwerper nieuw logo

Een nieuwe site, een nieuwe naam, een nieuw logo. En het laatst genoemde was iets waar de vrijwilligers van Regionieuwshoogeveen wel hulp bij konden gebruiken in de 2 weken waarin de site is opgezet.

Deze vonden ze bij Peter Kroezen van  Crewson multimedia producties. Het enigste wat Peter meekreeg: Het is een site voor iedere inwoner van de gemeente Hoogeveen, en het moet binnen een week klaar voordat de Regiohoogeveen  uit de lucht gaat. Na een aantal dagen kwam er een concept binnen met het bijschrift: ‘ Er staan 4 symbolen boven de woorden Regionieuwshoogeveen. Een kalender voor activiteiten, een bal voor sport, een vogel op gras voor natuur en omgeving. En als laatste het symbool een mens, wat staat voor samenleving.

Waar staat crewson mulimedia producties voor?

Crewson multimeda producties houdt zich voornamelijk bezig met videoproducties voor onder ander artiesten waarbij een compleet pakket van videoclip, hoesontwerp, flyers en posters kan worden geleverd. Ook zijn bedrijfsfilms en trouwregistraties een product dat Peter tot in de puntjes verzorgd.
Daarnaast is Crewson multimedia producties ook je partner in webdesign en grafisch vormgeving. Wil je weten wat Peter voor jou of je bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op via info@crewson.nl of via telefoon 0528 722010 of 06 52407966

Ook graag een advertentie of zakelijk bericht op Regionieuwshoogeveen ?

Kijk dan hier voor de mogelijkheden Op deze site komt uw advertentie of bericht niet terecht in een oerwoud van advertenties, maar zal altijd duidelijk zichtbaar zijn.

 

Het nieuwe logo van Regionieuwshoogeveen ontworpen door Crewson multimedia producties

Peter in actie tijdens een trouwreportage

Deel dit bericht!

Geef een antwoord