Een wedstrijd die alles had voor Kwiek

In een spannende confrontatie op zondag 3 december had dames 1 team van H.V. Kwiek het moeilijk op het strijdtoneel tegen HV Borger dames 1 . In sporthal Het Activum begon de strijd rond het middaguur. De start was veelbelovend, waarbij Kwiek het doel wist te vinden over het vijandige blok. Echter, de tegenpartij slaagde er ook in te scoren, ondanks de verdedigingsinspanningen van Kwiek. Met veel straffen en penalty’s aan beide zijden bleef de eerste helft gelijk opgaan, eindigend met een stand van 14-12.

De tweede helft begon Kwiek opnieuw sterk, met een nek-aan-nekrace waarbij aan beide zijden doelpunten vielen. De dames van Kwiek wisten zich te handhaven, en bij een stand van 19-14 viel onverwachts het scorebord uit. Beide teams moesten opnieuw in de wedstrijd. De intensiteit op het veld bereikte een hoogtepunt en de wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel met een stand van 25-25. Beide teams leverden een mooie prestatie en het publiek werd getrakteerd op een boeiende strijd die tot het einde spannend bleef.