Korfbal: Goed spelend Thrianta speelt goed maar verliest

Vaassen: Afgelopen zaterdag speelde Thrianta een uitwedstrijd tegen Regio’72 inVaassen. Op voorhand wist de ploeg uit Hoogeveen dat het een moeilijke wedstrijd kon verwachten want Regio was de nummer 3 in de 2e klasse b. 

Maar de Ittica formatie startte scherp en wist direct de score te openen. Tot 6-7 was het telkens Thrianta dat een gat van twee punten maakte en Regio; 72 dat zich terug knokte. Hierna wist Thrianta eindelijk een gat van drie verschil te maken. Toch lukte het de Hoogeveners niet om de score uit te breiden.

Na de rust veranderde de wedstrijd en kreeg Regio; 72 meer grip op de wedstrijd en wist weer langszij te komen 13-13 tot 16-16 bleven de ploegen dicht bij elkaar. Hierna zette de thuisploeg een eindsprint in en wist de wedstrijd over de streep te trekken met een eindstand van 20-17. Ondanks dat Thrianta goed speelde stond het aan het eind met lege handen.

Volgende week speelt Thrianta de laatste veldwedstrijd voordat het zaalseizoen begint. Tegenstander is Dos-wk uit Enschede. De eerste wedstrijd werd in Enschede met 23-17 verloren. Thrianta zal gebrand zijn om revanche te nemen en zo met een goed gevoel de zaal in te gaan. De wedstrijd begint om 15.30 uur aan de Terpweg in Hoogeveen.
Deel dit bericht!

Geef een reactie