Politiek

Loohuis over ijsbaan-rapport: “Het is ongenuanceerd, onvolledig en onbegrijpelijk”

Hoogeveen – Wethouder Slomp en burgemeester Loohuis van Hoogeveen kunnen zich niet vinden het rapport van de Rekenkamercommissie over de kunstijsbaan in Hoogeveen: “het is ongenuanceerd, onvolledig en onbegrijpelijk.”

Burgemeester Loohuis tegen RTV Drenthe: “Natuurlijk willen we het graag, ander hadden we het hele proces niet moeten beginnen. De hele raad heeft een motie aangenomen aan het begin van het proces: u moet er alles, met een streep onder alles, aan doen om er voor te zorgen dat er een ijsbaan in Hoogeveen komt. Een motie die door een hele grote meerderheid van de raad is ondersteund. Nou, dan gaan we dat doen”

“Er zitten natuurlijk risico’s aan het proces. Al die risico’s die nu aan de orde zijn geweest, die in het rapport genoemd zijn, hebben we steeds aan de raad aangegeven. Dat zijn risico’s, alleen nu kunnen we ze nog niet invullen. Daar gaan we dan en dan mee aan het werk. Dan en dan is duidelijk wanneer ze afgehandeld zijn. En zo hebben we al die risico’s afgehandeld. Dus de conclusie dat we blind hebben gestaard en maar door zijn gedenderd, zonder na te denken over de risico’s… Ik herken mij daar als collegelid niet in”, aldus burgemeester Loohuis tegen RTV Drenthe.

Bekijk het interview met Burgemeester Loohuis bij RTV Drenthe

3 gedachten over “Loohuis over ijsbaan-rapport: “Het is ongenuanceerd, onvolledig en onbegrijpelijk”

  • Wethouder Slomp en burgemeester Loohuis van Hoogeveen; DIT IS EEN KANSLOZE MISSIE!!!!!!!
    Hoogeveen zit hier helemaal niet op te wachten. Moeten wij burgers van hoogeveen over een paar jaar de rekening betalen van dit prestige project, of betalen jullie het dan uit eigen zak?
    Een openlucht en/of overdekt zwembad is oké, daar hebben we tenminste wat aan!

  • Hoogeveen stop maar snel -nu het nog kan- met dit krankzinnige ijsbaanidee !!
    want wat zal blijken…. door de tegenvallende bezoekersaantallen en de hoge onderhoudskosten,
    gaan jullie het NOOIT redden. 🙁

Geef een reactie