Amusement

SBS6 The Tribute finalisten Bouke en Earth, Wind & Fires geboekt in De Tamboer

De Tamboer heeft de komst van Earth, Wind & Fires – The Mighty Elements Band op vrijdag 13 oktober 2023 naar Hoogeveen bevestigd; evenals Bouke met de ElvisMatters Band op vrijdag 9 juni 2023. Beide bands van SBS-programma The Tribute, Battle of the Bands strijden zaterdag 11 februari 2023 om de titel van beste tributeband van Nederland. De kaartverkoop voor de concerten in De Tamboer is inmiddels gestart, tickets zijn verkrijgbaar via detamboer.nl.

Fotograaf: William Rutten

 

Bouke Rocks Elvis – vr 9 juni 2023

Een show van Bouke staat gegarandeerd voor een avond met topkwaliteit. Hij heeft de beste stem om de nummers van de grootste entertainer aller tijden te brengen! In de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA) heeft Bouke maar liefs tweemaal opgetreden. Dit jaar heeft hij de jury van The Tribute: Battle of the Bands overrompeld met zijn talent. Ook heeft hij al meerdere tv-shows gewonnen, waaronder ‘All Together Now’ in 2019. De show Bouke Rocks Elvis is meerdere keren betiteld als beste Elvis tributeshow. Samen met de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals brengt zanger Bouke de echte Elvis-magic naar Hoogeveen. Dit concert, met meer dan twee uur bekende en minder bekende songs van Elvis, beleeft het publiek zeker kippenvel-momenten.

 

 

Earth, Wind & Fires – vr 13 oktober 2023

De twaalfkoppige band met de Hoogeveense gitarist Henry Sopacua gooit hoge ogen bij het publiek en de jury met hun wervelende eerbetoon aan Earth, Wind & Fire. De liefde voor oude soul, disco en motown zit deze muzikanten duidelijk in het bloed. De band dankt haar originele sound onder meer aan de hoge noten van Philip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. In de tributeband tekenen Nigel Brown, Clayton Peroti en David Goncalves voor de zang. Op indrukwekkende wijze doen ze de kenmerkende stemmen van de originele band eer aan. Earth, Wind & Fires neemt het publiek mee terug naar de seventies en eighties, met wervelende hits als Boogie Wonderland, In The Stone, After The Love Has Gone en natuurlijk wereldhit September.

  

Kaarten: www.detamboer.nl

Fotograaf: William Rutten

Geef een reactie