Thrianta vergeet te scoren, maar wint van Club Brothers

Afgelopen zaterdag speelde Thrianta thuis tegen Club Brothers uit Groningen. In de aanval begonnen: Wouter Neutel, Jari Kramer, Desiree v/d Hoop en Marleen van Genderen. In de verdediging begonnen: Maarten Stam, Damian Prinsse, Kimberley v/d Hoop en Merel Bruinsma.

Thrianta begon matig en stond al na 4 minuten 0-2 achter. Door doelpunten van Maarten en Kimberley wist Thrianta de stand weer gelijk te trekken, 2-2. Tot de 22e minuut verliep de wedstrijd op deze manier. Club Brothers scoorde en Thrianta dichtte het gat. Pas in de 24e minuut wist Thrianta zelf op voorsprong te komen. De ruststand was 10-8 door een schot van Jari.

In de tweede helft wist Thrianta via verschillende spelers en mooie schoten de stand uit te bouwen naar 18-13. Toch liet Thrianta Club Brothers dichterbij komen tot 19-17. Thrianta vergat te scoren in een wedstrijd waarbij goede aanvallen gespeeld werden.

Het tweede van Thrianta hoefde vandaag niet te spelen. Volgende week vertrekt de selectie naar koploper Invicta/Frigro. Het tweede (dat gedeelde eerste staat met Invicta) speelt in Kollom om 17:00 en het eerste speelt in Kollum om 18:30.