Algemeen

Verleuren is het neie boek van Aagje Blink

Verleuren is het neie boek van Aagje Blink

Hoogeveen-In een bomvolle zaal van het Huus van de Taol in Beilen kreeg schriefster Marga Kool het eerste exemplaar van het neie boek van Aagje Blink. Dit is het tweide boek van Aagje. Ze hef Marga Kool hoog zitten. Kool stun in 1980 an de wieg van oetgeverij Het Drentse Boek. Ze is een belangrieke schriever en veurvechter van het Drents.

Aagje Blink har jaorenlang een paramedisch beroep binnen de neurologie en psychiatrie. Ze is fascineerd deur de warking van het brein. En dat hef ze metnummen toen ze Verleuren schrieven gung. Op 21 september is heur boek in het Huus van de Taol in Beilen prissenteerd.

Verleuren vertelt het verhaal van tiener Lisette die heur moe van d’ien op d’aandere dag kwietraakt. Is heur moe wat overkommen, of is zij oet vrije wil verdwenen?

Verleuren is een oetgave van het Het Drentse Boek. Het mooie umslag is deur Loes van Lochem maakt. Het boek is veur €17,50 in de boekhandel te koop. En ok in het Huus, Raadhuisplein 1 in Beilen en in de webshop op huusvandetaol.nl.

(Marga Kool stiet rechts op de foto. Aagje Blink links)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen