Thrianta verliest thuis wedstrijd

Afgelopen zaterdag heeft Thrianta een thuis wedstrijd gespeeld tegen VDDO uit Oosterwolde.

In de aanval begonnen: Jari Kramer, Marleen van Genderen, Jonathan Verstegen en Merel Bruinsma. En in het andere vak in de verdediging begonnen: Maarten Stam, Amber Leffers en Desiree van der Hoop.

Thrianta begon sterk en had zo de eerste twee doelpunten te pakken. VDDO begon hierna ook punten te pakken en zo ging het de rest van de eerste helft gelijk op. Ondanks de vele kansen, gingen de spelers de tweede helft in met een stand van 4-3.

Ook in de tweede helft zijn er weinig doelpunten gevallen. Thrianta hield het verdedigend goed vol en maakte het VDDO lastig. VDDO maakte gebruik van lange aanvallen en heeft hiermee gewonnen met een eindstand van 8-9.

Het tweede van Thrianta heeft gewonnen met een stand van 17-9. Ook zij speelden een wedstrijd tegen de ploeg uit Oosterwolde.

Volgende week speelt Thrianta op nieuw in Hoogeveen.

Thrianta 1- Club Brothers 1 (15:30 u)