Open dag Kindcentrum het Koraal druk bezocht

Hoogeveen – De open dag van het Kindcentrum het Koraal aan de Beukemastraat is zaterdag goed bezocht. Er was meerdere keren een tekort aan broodjes hamburger en de knakworsten waren niet aan te slepen. Ook de gesponsorde lootjestrekking was eerder uitverkocht dan dat de school had verwacht. 

Rond de klok van half 1 stond de school vol met nieuwsgierige ouders die graag wouden zien of dit de school was waar hun kind op zou kunnen komen. Ook werd de vernieuwde kinderdagverblijf feestelijk geopend. Om 11:00 werd symbolisch het startsein gegeven voor de open dag door een lint bij de ingang van de school door te knippen.

De kinderen konden spelenderwijs kennis maken met de school. Er werd volop geschminkt en geknutseld. Ook kon er worden geoefend in de gymzaal.  Het springkussen die buiten opgesteld stond werd helaas door het slechte weer niet gebruikt. Wel vermaakten de kinderen zich met ballonnen en een leuke speurtocht door de school heen. Op het Koraal zitten op dit moment 104 kinderen verdeeld over 8 groepen.

Wat is er allemaal te vinden in het kindcentrum, Er is een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, vso en bso, en er wordt natuurlijk ook gewoon onderwijs gegeven. Een mooi vorm gegeven school voor de complete dagbesteding voor uw kind.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord