Plan voor ‘Green Outdoor Adventure Park’ verrast omwonenden

Pesse: Onlangs maakte Edward Doorten van het Tankstation Green Planet, bekend dat hij en Richard Veldboer plannen hebben voor een groot ‘Green Outdoor Adventure Park’ nabij het tankstation langs de A28. Buurtbewoners zijn zeer verrast, zo bleek afgelopen woensdagavond het plan werd gepresenteerd.

Het plan behelst een klimpark, met een klimtoren van 28 meter hoogte (met reclame), van enkele hectares met daarop blokhutten, een accommodatie voor grote groepen, een ondergrondse bunker voor indooractiviteiten en een educatief centrum voor duurzaamheid.

Het plan overviel de bewoners die op een voorlichtingsavond waren afgekomen. Doorten maakte bekend dat hij in eerste instantie een reclamemast wilde plaatsen maar dat de gemeente Hoogeveen en de provincie kwamen met het voorstel om met grootsere plannen te komen.

Omwonenden zien vooralsnog een grote toren met reclame niet zitten, vrezen de drukte en zijn bang dat natuur zal sneuvelen voor de aanleg. (Bron: DvhN)

Deel dit bericht!

6 gedachten over “Plan voor ‘Green Outdoor Adventure Park’ verrast omwonenden

 • 4 augustus 2018 om 01:23
  Permalink

  Edward Doorten doet me denken aan Henny van der Most ….
  Wilde plannen die niet altijd in goede aarde vallen 😕

 • 6 augustus 2018 om 13:34
  Permalink

  Mensen hebben ook altijd wat te zeiken.. daar zit toch weinig bewoning in de buurt. Maakt de regio gewoon aantrekkelijker. Lekker doen.

 • 7 augustus 2018 om 11:15
  Permalink

  Volgens mij heeft Edward dit plan 4 jaar geleden al eens subtiel gepresenteerd op een D66 bijeenkomst in de Green Planet. Er waren toen al hele mooie tekeningen van.

 • 7 augustus 2018 om 13:33
  Permalink

  Zou heel mooi kunnen zijn voor de wat ouder kinderen vanaf ongeveer 10 a 12 jaar. Voor hun is er weinig te doen in Hoogeveen!

Geef een antwoord