Stichting JET wil samen met 100 lopers een paarse golf creëren tijdens de Cascaderun

Hoogeveen – Stichting JET (Je Energie Terug) bestaat al meer dan 10 jaar. Ter ere van haar 10-jarige jubileum wil Stichting JET samen met 100 lopers een paarse golf creëren tijdens de Cascaderun 2022. Het gaat om het lopen van de 5 mijl op 12 juni 2022. 
De keuze om het jubileum sportief te vieren is een logische keuze. Stichting JET heeft namelijk als doel om mensen met kanker (financieel) te ondersteunen, om te kunnen gaan of blijven sporten gedurende of na hun ziekteperiode. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat mensen die deze hulp nodig hebben, dit zelf kunnen betalen.
Stichting JET staat voor Je Energie Terug en is ook de bijnaam van de oprichtster van de Stichting, Henriëtte van de Beld. Wil je meer over Stichting JET weten dan kun je naar de website gaan: www.stichtingjet.nl, hier staat meer informatie over wat de Stichting doet en hoe je hulp van de Stichting kunt krijgen.
Wat wil Stichting JET precies gaan doen? Stichting JET wil samen met 100 lopers in een kenmerkend Stichting JET shirt een paarse golf gaan creëren tijdens de Hoogeveense Cascaderun. Met deze actie hoopt Stichting JET meer naamsbekendheid te krijgen en geld op te halen om nog meer mensen te kunnen ondersteunen in de omgeving van Hoogeveen. Een aantal bedrijven dragen financieel bij aan de actie en daarnaast halen de lopers geld op met hun sportieve prestatie.
Stichting JET heeft bijna 100 lopers bij elkaar verzameld, maar is nog op zoek naar mensen die willen meedoen met de actie! Wil jij een steentje bijdragen doormiddel van een sportieve prestatie? Geef je dan op door te mailen naar bestuur@stichtingjet.nl door je naam, e-mailadres, telefoonnummer en shirtmaat te mailen.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord