112/Misdaad

Camper uitgebrand aan de Leeuweriklaan

Hoogeveen – Aan de Leeuweriklaan is een camper in de brand gestoken. Behalve de camper hebben 4 andere voertuigen behoorlijke schade opgelopen. De camper kan als verloren beschouwd worden. Eveneens is de Toyota achter de camper is volledig vernietigd door het vuur. 

Een naast de camper geparkeerde BMW heeft aanzienlijke rook en hitte stralingsschade. De Mercedes bus op de oprit van de woning heeft gesmolten achterlichten, bumper en kofferklep zijn door de hitte aangetast. Ook de Aygo aan de voorzijde van de camper heeft stralingsschade.

De camper, Mercedes en Toyota Aygo waren in het bezit van de zelfde eigenaar. De BMW en andere Toyota waren net klaar gemaakt of werden klaar gemaakt om terug te gaan naar kennissen, de eigenaar mocht de auto’s niet in veiligheid brengen omdat de politie dat niet verantwoord vond aangezien er nog een aantal gasflessen in de camper stonden.

Tijdens de brand vloog ook kortstondig de boom die naast de camper stond in de brand. Deze is door de brandweer snel gedoofd. De brandweer had de brand snel onder controle echter is de schade voor de eigenaar aanzienlijk. De omgeving is afgezet door de politie in het kader van onderzoek. Brandstichting lijkt op dit moment de oorzaak van de brand.

video: Meternieuws

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: