Algemeen

Houten Huis in Tiendeveen gespot

De laatste weken is er op meerdere plaatsen in de gemeente Hoogeveen al het houten huis gespot. Nu ook in Tiendeveen achter het voetbalveld. Het is inmiddels duidelijk dat de initiatiefnemers aan willen geven dat er veel mooie bouwplekken zijn in de gemeente Hoogeveen. 

In de Veendorpen is er een groot gebrek aan woningen voor de jeugd, maar ook voor volwassenen en gezinnen. De jongeren moet kunnen wonen in een betaalbare woning in het dorp waar ze zijn opgegroeid, maar dat is op dit moment niet mogelijk blijkt bij navraag onder de doelgroep.

In Tiendeveen is er ongeveer 6 hectare grond beschikbaar om te kunnen bouwen. De grond is inmiddels in het bezit van de gemeente, blijkt uit onderzoek.

Op deze plek achter het voetbalveld is er meer dan voldoende ruimte voor landelijk wonen en het heeft sfeer voor mensen die van het dorpsleven houden. De initiatiefnemers willen laten zien dat de locatie voldoende potentie in zich heeft voor een nieuwe wijk in Tiendeveen, voor zowel de huur- alsook voor de vrijstaande sector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen