Peuters en kleuters ontdekken muziek bij Scala

Hoogeveen/Meppel – Plezier en ontdekken staan voorop in de 6 bijeenkomsten peuter- en kleutermuziek bij Scala Centrum voor de Kunsten in Hoogeveen en Meppel. De cursussen met muziekdocenten Inge de Vries en Monique Kok starten op woensdag 26 januari en er is nog ruimte om mee te doen met peuter- en kleutermuziek in Hoogeveen en peutermuziek in Meppel. Meedoen aan de hele serie kost maximaal € 47,-. Meer informatie en aanmelden via www.ontdekscala.nl.

Peutermuziek
In de peutermuzieklessen duiken kinderen van 2½ tot 4 jaar in een wereld vol muziek, samen met papa, mama, de oppas, oma of opa. Ze maken kennis met muziekinstrumenten en er komen heel veel leuke liedjes voorbij die aansluiten bij hun belevingswereld.

Kleutermuziek
In de kleutermuzieklessen voor vier- en vijfjarigen komen de basiselementen van muziek aan de orde: hoog en laag, hard en zacht, langzaam en snel. De kinderen gaan op muziekinstrumenten spelen, zingen en veel bewegen op muziek. De laatste vijf minuten kunnen de ouders of verzorgers een kijkje komen nemen en laten de kinderen zien wat ze die les hebben geleerd.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord