Sport

Bijeen daagt eigen scholen uit.

Hoogeveen – Maandagavond gaan de openbare scholen in Hoogeveen van Stichting Bijeen met elkaar in strijd tijdens het eerste Bijeen-Beachvolleybaltoernooi. Maar liefst 16 teams zetten hun beste beentje voor in deze sportieve uitdaging op de volleybalvelden van zwembad de Dolfijn.

De teams zijn samengesteld uit ouders en medewerkers en ook de supporters zullen vanuit verschillende hoeken komen. Hier en daar worden teams aangevuld met gastspelers van een andere school. De wedstrijdleiding heeft zoveel vertrouwen in de sportieve geest van alle spelers dat er scheidsrechterloos gespeeld gaat worden, uiteraard wel met duidelijke spelregels. De training van afgelopen maandag gaf veelbelovende verwachtingen voor deze sportieve avond.

De wedstrijden beginnen om 18.00 uur en zullen naar verwachting rond 21.00 uur eindigen. Natuurlijk worden de winnaars in het zonnetje gezet. Het spelterrein is via het zwembad te bereiken. De toegang is gratis!
Het toernooi is een van de acties die Bijeen voor kinderen en/of ouders en medewerkers onderneemt om invulling te geven aan de begrippen Uitdagend en Gezond.
Iedereen die wil kijken is hartelijk welkom! foto:Pixabay

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: