Bellen met Sinterklaas, het kan bij Sinterklaas van Hoogeveen

Omdat het lastig is om in het echt bij elkaar te komen, heeft Sinterklaas een andere manier gevonden om toch contact te houden met de kinderen. Ze kunnen hem bellen of een whats-app berichtje sturen. Hoe modern wil je het hebben!?

Waarom zou je Sint bellen?

Het Sinterklaasfeest in de binnenstad van Hoogeveen wordt al jaren georganiseerd door de Stichting Sinterklaas van Hoogeveen. Omdat het met de regels van nu niet mogelijk is om een evenement te organiseren waarbij veel publiek op de been is, moesten we wat anders verzinnen, aldus Monique Oost, organisator namens de stichting. Samen met wat Pieten en natuurlijk Sinterklaas hebben we al een YouTube kanaal met dagelijks nieuwe video’s. Maar wat is er nou leuker voor die kinderen om even écht met Sinterklaas te praten. Het gaat ons vooral om de beleving voor die kleintjes. De magie van het feest houden we graag in stand.

Ondernemers denken mee

Gelukkig kunnen we rekenen op steun van de diverse ondernemers die ons elk jaar trouw steunen.

Zo kunnen kinderen dit jaar post voor Sinterklaas inleveren op 4 adressen. Die winkels hebben de grote groene gieter van TuinPiet staan. Hierin verzamelen we de brieven, kleurplaten en knutselwerkjes voor Sinterklaas. Op 3 december maken we de uitslag van de verloting bekend. Verder helpen ondernemers graag mee om samen met Sinterklaas het Hoogeveense publiek naar de binnenstad te krijgen. Sinterklaas en z’n Pieten zorgen voor reuring in de binnenstad, zoals het hoort.

Hoe bereik je Sinterklaas

Mensen kunnen Sinterklaas van Hoogeveen vinden op facebook, instagram, youtube, whats app en via telefoon. Online werkt de hashtag #sinterklaasvanhoogeveen het beste. Alle video’s van dit jaar, maar ook van voorgaande jaren komen steeds meer in onze eigen bioscoop op www.sinterklaasvanhoogeveen.nl/bios

https://www.facebook.com/sinterklaasvanhoogeveen/

telefoonnummer Sinterklaas van Hoogeveen 0528 30 1234

whatsapp Sinterklaas van Hoogeveen 0528 30 1234  (het kan echt naar dit vaste nummer, probeer maar)

Deel dit bericht!

Geef een antwoord