Rolstoelbus voor Fenna bijna bij elkaar verzameld

Hoogeveen – De rolstoelbus voor Fenna is bijna bij elkaar meldde Ronald ons. Voor het doel is minimaal 30.000 euro nodig de totale opbrengst voor de rolstoelbus staat nu op 26.500 euro. Een bedrag waar Ronald en Kimber enorm trots op zijn. Het is bijna genoeg zegt Ronald opgelucht, hij is blij dat er zo veel steun uit de wijde omgeving komt. Steun van zowel bedrijven als particulieren die soms grote giften doen. 

Ronald is blij met alle giften die binnen komen, al is het 50 cent zegt Ronald als iemand echt niet meer kan missen maar toch wil steunen is dat geweldig toch. Blij en verheugd zijn ze dat heel Hoogeveen en omstreken zo veel initiatieven heeft bedacht om het geld bij elkaar te verzamelen.

Verhaal deel 2 op kids en kurken

We besloten vooraf dat we Fenna niet zouden laten reanimeren

Ronalds dochtertje, Fenna, heeft een handicap. Papa deelt zijn verhaal in een minireeks op Kids en Kurken. Hier kan je het vorige deel van zijn verhaal vinden, voordat je hieronder verder gaat met lezen. Wil jij ook een mooi, intens, herkenbaar of speciaal (deel)verhaal insturen en door de redactie laten publiceren op Kids en Kurken? Mail dan naar info@kidsenkurken.nl.

We kwamen thuis zonder baby. Het ei dat in de tuin stond, was omgewisseld naar een baby, maar onze baby lag op de intensive care. Het voelde vreselijk oneerlijk! Vrienden die bij ons in de straat woonden, kwamen een paar dagen later wel thuis met hun kindje, wat het extra pijnlijk maakte. De eerste drie weken van Fenna haar leventje maakte ze geen enkel geluid. We reden elke dag op en neer naar het ziekenhuis en we beleefden alles in een roes. Fenna haar toestand was de eerste twee weken kritiek. We werden gek van onzekerheid! Haar temperatuur zakte soms zo ineens 2 graden! Haar lipjes werden dan helemaal blauw. Het zuurstofgehalte in haar bloed was veel te laag en de artsen waarschuwden ons dat Fenna het waarschijnlijk niet zou redden. We moesten een plan maken voor als reanimeren nodig zou zijn. Hoe kan je hierin een ‘goede’ keuze maken? Na alles weloverwogen te hebben, besloten we dat we Fenna niet zouden laten reanimeren. Lees het verhaal hier verder.

Inzamelingsacties

Door diverse inzamelingsacties is er al een groot bedrag opgehaald. Nog steeds worden er dagelijks diverse verlotingen aangeboden op de site van Fenna. Ook op de website van Ronald is een knieperties actie op touw gezet. De knieperties kunnen op een vooraf opgegeven adres worden opgehaald. Ook staan er in diverse winkels nog steeds de inzamelingsboxen.

Als de inzamelingsactie is voltooid en de bus is aangeschaft en aangepast zullen wij hier aandacht aan besteden. Zodat iedereen kan zien dat het geld op de juiste plaats is terecht gekomen. De familie is enorm trots en blij op de enorme steun die uit de maatschappij is gekomen. Zij hopen dan ook snel met Fenna op pad te kunnen met een goede en verzorgde bus.

Wilt u de actie nog steunen door een donatie? dat kan via de volgende link: Inzamelingsactie voor Fenna.

Foto: Ronald en Kimber met het gezin. Fenna bij Kimber op schoot.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord