De Veenbazen helpen jonge ondernemers op weg

Hoogeveen – Nieuw in Bibliotheek Hoogeveen: de Veenbazen! De Veenbazen is een groep enthousiaste mensen die in samenwerking met onder andere STiB diverse masterclasses voor jonge, startende ondernemers uit Hoogeveen en omgeving organiseert. De masterclasses zijn speciaal bedoeld voor mensen tussen de 18 en 35 jaar die actief zijn in de culturele of creatieve hoek en een eigen bedrijf hebben of willen starten.

Vanaf september in Bibliotheek Hoogeveen 

10 Masterclasses

Er staan 10 masterclasses op de agenda. De eerste wordt georganiseerd op 21 september en heeft als thema: Wat is succes? De Zwolse rapper Phreako Rico is te gast. Hij vertelt over zijn successen en dieptepunten.  Succes gaat samen met jezelf ontdekken en je talenten vinden. Doorzetten en een goed netwerk opbouwen. Want alleen ontdek je je talenten, maar samen ontwikkel je deze door.

Andere masterclasses worden gehouden op 26 oktober, 19 november, 30 november, 14 december, 25 januari, 15 februari, 8 maart, 12 april en 31 mei.

Aanmelden

 Meedoen is gratis. Je kunt je aanmelden voor een VIP-plaats of voor een losse plek. Met een VIP-kaart ben je verzekerd van een plek bij alle masterclasses en daardoor is er meer diepgang in je ondernemerschap mogelijk. Een losse kaart is voor het bezoeken van één masterclass. Aanmelden kan via tel. 0627269035. Ook aanmelden via WhatsApp is mogelijk. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Blijf op de hoogte

 De Veenbazen zijn actief op Instagram en Facebook. Volg hier het laatste nieuws.

STiB

 STiB is een niet-commerciële stichting die ondernemers binnen de gemeente Hoogeveen ondersteunt en daarmee de economische bedrijvigheid wil bevorderen

Meer informatie op www.bibliotheekhoogeveen.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord