Berging-en transportbedrijf De Jonge helpt met ontmoetingskeet voor De Snikke

Hoogeveen – Sinds een week staat er een Ontmoetingskeet bij Philadelphia locatie de Snikke in Hoogeveen. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus kunnen de bewoners helaas geen bezoek ontvangen van hun verwanten. Door de keet met twee ingangen en plexiglas zijn bewoners en bezoekers toch van elkaar gescheiden en is dit toch mogelijk. Bij de Snikke  wonen mensen met een verstandelijke beperking .

De keet is mede mogelijk gemaakt door Handelsonderneming Peter van der Velde uit Stroobos. Hij had een mooie keet staan, die inmiddels is omgebouwd door de medewerkers van Philadelphia tot ontmoetingskeet. Alleen liggen Stroobos en Hoogeveen nogal een stukje uit elkaar. En vervoer dat was nog een dingetje dat geregeld moest worden.  Via Facebook hebben de medewerkers van Philadelphia een oproep gedaan wie hun kon helpen met het  vervoer naar Hoogeveen.

Spontaan aanbod berging- en transportbedrijf De Jonge uit Hoogeveen

Op deze oproep reageerde berging- en transportbedrijf De Jonge uit Hoogeveen. Zij wilden de keet geheel belangeloos vervoeren naar Hoogeveen.  Het was een dan ook een heel spektakel aan De Snikke op de dag dat de keet op de vrachtwagen kwam aangereden. De verraste bewoners stonden vanaf de balustrade te kijken hoe de grote vrachtwagen de keet op  z’n plek zette. Inmiddels is de keet gezellig versierd en al veel gebruikt. De bewoners zijn erg blij dat ze op deze manier toch contact kunnen hebben met hun verwanten.

Deel dit bericht!

Geef een reactie