Algemeen

Omwonenden voormalig kampje Pesse zijn rommel zat

Pesse – Omwonenden van het voormalig kamp aan de Oostering in Pesse zijn de rommel die er achtergelaten meer dan zat. Een buurtbewoner heeft de rotzooi op het braakliggende terrein die vermoedelijke hangjeugd achterlaat opgeruimd en op foto gezet. Via een Facebook oproep hoopt ze de veroorzakers aan te sporen hun rommel op te ruimen.

Lieve jongelui (het is een aanname dat het jongeren betreft, echter iedere weldenkende volwassene drinkt mijns inziens geen energiedrank, tenminste niet buiten in de bosjes),
Dat jullie het leuk vinden om ergens te hangen met vrienden dat begrijp ik volkomen. Daar is ook niks mis mee. Dat je daarbij de lokale supermarkt sponsort is ook een goede zaak. Wees alleen ook zo lief en verstandig om de lege blikjes, flesjes, chipszakken, koekverpakkingen en andere rotzooi op te ruimen. Kleine moeite toch aangezien je het ook vol hebt meegebracht en het leeg dus veel lichter is. Tip 1: bij de coop staat een prullenbak. Tip 2: thuis heb je een container met een oranje deksel, daar mogen blikjes en plastic flesjes in. Tip 3: op grote flessen zit statiegeld, die kan je dus inleveren en daar krijg je geld voor, zonde om in de bosjes te slingeren.
Enfin, mijn moeder en ik hebben jullie hangplek opgeruimd. Volg dit voorbeeld aub!
Groetjes de buurvrouw.
P.S. Iemand is zijn fiets vergeten, gelukkig staat hij keurig op slot.

Ook liggen er nog stoelen en andere rommel in het bosje, het staat niet alleen slordig het is ook nog is gevaarlijk voor mens en dier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen