Tattoo-Shop Lubeck Hoogeveen zet zich in voor Kian

Hoogeveen /Emmen – Tattoo -Shop Lubeck die gevestigd is aan de van Echtenstraat in Hoogeveen  gaat  zich zondag 16 februari inzetten voor Kian. Dit lieve jongetje heeft heel hard ieder zijn hulp nodig. Het team van Lubeck is in contact gekomen met zijn moeder en zij heeft het hele verhaal uitgelegd van Kian en zijn ziekte.. Het team leeft zo met hun mee dat hun graag willen helpen door een TATTOO-SUNDAY te doen op zondag 16 februari in EMMEN.

Ze zullen hier zijn met 6 artiesten en alles wat hun  ophalen gaat naar de stichting Usher syndroom en Kian. Wat hun moeten doorstaan is zo zwaar. Lubeck heeft zelf het genoegen gehad Kian te mogen ontmoeten en wat is het een mooi en vrolijk ventje van 2 jaar, zoiets gun je gewoon niemand, Dus kom langs van 10:00 tot 18:00 en steun Kian en laat een tattoo zetten.. alle tattoo’s zijn mogelijk. Het mooiste is natuurlijk de kleine tattoo’s vanaf 50 euro. Een afspraak inplannen is niet mogelijk het is echt een walk in dag! Dus kom allemaal 16 februari naar onze shop in Emmen en help Kian en het Usher syndroom te helpen. Hier onder staat het verhaal van Kian. De ouders zullen het VOLLEDIGE bedrag aan het einde van de dag in ontvangst nemen.

Dus allemaal graag tot ziens op 16 februari aan de Hoofdstraat 149 in Emmen.

 

Dit is Kian

Kian is op 3-3-2018 geboren met zeer ernstig gehoorverlies beiderzijds. Kian is nu al doof tot 105 decibel!

De oorzaak van zijn gehoorverlies?

Kian heeft het syndroom van Usher 2c

Het syndroom van Usher is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook progressief verlies van zicht ervaren.Soms zijn er ook evenwichtsproblemen.

UITEINDELIJK worden mensen met het Ushersyndroom DOOF EN BLIND!

voor meer informatie omtrent het syndroom van Usher kun je terecht op:
www.ushersyndroom.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord