Grote hulpverlening aan de Lomanlaan in Hoogeveen

Hoogeveen – Politie, brandweer en ambulancemedewerkers zijn massaal uitgerukt naar de Lomanlaan in Hoogeveen. Ook is een traumahelikopter ingezet.

Op de bovenste etage in een woning aan de Lomanlaan is rond 14:15 uur na een explosie brand uitgebroken. Het sein brand meester is inmiddels gegeven. De brandweer heeft twee bewoners uit het pand kunnen redden. Omwonenden hebben na het horen van de zware explosie geholpen een moeder en zoontje van een paar maanden oud van het balkon te redden. Zij zijn via de schutting naar beneden geholpen.

Een zware explosie zou te horen zijn geweest bij de bovenste verdieping. Hierna volgden een dikke rookwolk en vervolgens uitslaande vlammen. De politie doet op dit moment onderzoek naar de brand, voor zover bij de redactie bekend zijn er wonder boven wonder geen gewonden bij deze brand gevallen.

Of de autobrand van vanmorgen naast het pand iets te maken heeft met dit incident zal nog worden onderzocht. Ook Burgermeester Loohuis kwam poolshoogte nemen. Video : Meternieuws

Vanmorgen was naast het pand een autobrand foto:┬ęschonewillefotografie

 

 

 

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord