Oktoberfest in Alteveer gaat door

Alteveer: Het Oktoberfest in Alteveer, dat staat gepland voor aanstaande zaterdag, gaat gewoon door, zo laat de organisatie weten via social media. Gisteren kwamen berichten over een mogelijk niet doorgaan vanwege een negatief advies van de Bezwaarschriftencommissie aan de gemeente.
De commissie zou tot het negatieve advies zijn gekomen omdat de verleende vergunning niet duidelijk was over verkeers- en geluidshinder.
Betreffende deze onderwerpen waren diverse bezwaren aangetekend tegen het populaire Oktoberfest waar zo’n 3.000 bezoekers worden verwacht. In de afgelopen jaren hadden zich enkele incidenten voorgedaan waar de buurt niet blij mee was. Dronken bezoekers zorgden voor veel overlast. De organisatie voelde zich aangesproken over de klachten en besloot in eerste instantie uit te wijken naar Slagharen, doch kwam daarop terug.
Via social media heeft de organisatie het volgende bekend gemaakt; “Wij zien onjuiste berichtgeving voorbijkomen over het Oktoberfest van aankomende zaterdag in Alteveer. Wij willen jullie laten weten dat wij een positief advies van de bezwarencommissie hebben ontvangen. Dit betekent gewoon dat je nog een laatste kans hebt om een ticket te bemachtigen voor het grootste Oktoberfest van het noorden. Op dit moment zijn we de 90 % verkochte tickets gepasseerd, dus twijfel niet en bestel nog snel uw ticket via : www.oktoberfestalteveer.nl

Deel dit bericht!

Geef een reactie