Amusement

Deze week in de bioscoop: Vue Hoogeveen

Rambo: Last BloodVoorpremière:  RAMBO: Last Blood

 

Over de film:

 

John Rambo (Sylvester Stallone) heeft zich na de laatste missie teruggetrokken op zijn ranch in Texas, vastbesloten te stoppen en verder te leven in de anonimiteit. Tot op een dag een goede vriendin hem om hulp vraagt nadat haar kleindochter ontvoerd is door een Mexicaans drugskartel. Hij besluit nog 1x de wapens te pakken en stort zich in de gewelddadige wereld van de drugs en sekshandel net over de grens in Mexico. Dat zet natuurlijk kwaad bloed en als het kartel wraak wil nemen op hem ontstaat er een kat en muis spel waar John al zijn skills moet gebruiken die hij in het verleden heeft opgedaan

 

 ANNAPremière: ANNA

Over de film:

 

Na ontdekt te worden door een modellenscout, verandert de carrière van de Russische schoonheid Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een internationale mode-sensatie. Maar onder de opvallende schoonheid van Anna schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

 

 

 

 

HustlersPremière: Hustlers

Over de film:

 

De getalenteerde strippers Romana (Jennifer Lopez) en Destiny (Constance Wu) zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken…. Hustlers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het werd voor het eerst gepubliceerd in het New York Magazine door Jessica Pressler ’The Hustlers at Scores’.

 

 

Polityka (Poolse Film)Vue Poolse Film : Polityka

 

Over de film:

 

Patryk Vega, de regisseur van Poolse film-hits als “Botoks” (2017), “Pitbull. Niebezpieczne Kobiety ”(2017) en “Kobiety Mafii ”(2018) portretteert in zijn nieuwe film ‘Polityka’ de gebeurtenissen die zich de afgelopen jaren in de Poolse politiek hebben voorgedaan en de bijbehorende gevolgen, evenals de huidige politieke situatie in het land. De nieuwe productie onthult de achtergrond van het Poolse politieke toneel en onthult het ware gezicht van de politici van alle fracties. De film presenteert de politiek als een wereld van gefrustreerde, onderling conflicterende mensen die alles zullen doen om macht, geld en hun nagestreefde doelen te bereiken.

Programma week 37

Geef een reactie