Hazen 50 jaar actief als accountant

Hoogeveen – Op donderdag 1 augustus 2019 was Lauran Hazen RA maar liefst 50 jaar werkzaam in het accountantsvak. Daarnaast is hij in 2019 al 40 jaar afgestudeerd als registeraccountant.

De maatschappelijk zeer actieve Hazen werd door MAN Ondernemersadvies verrast met een hartelijke ontvangst en met een flinke fles champagne. Hazen die in 2016 medeoprichter was van MAN Ondernemersadvies is momenteel als adviseur aan dit moderne adviesbureau verbonden.

Na de klassieke HBS-A startte Hazen zijn loopbaan in de accountancy in 1969 bij Doornbos, De Brey, Spits en Co te Zwolle. Dat kantoor is uiteindelijk opgegaan in het huidige PWC. Hij ging vervolgens studeren als RA. Destijds nog een studie in de avonduren en op de gehele zaterdag. Uiteindelijk werd hij directeur van Reyn de Blaey en Co aan de Hoofdstraat te Hoogeveen. Dit kantoor werd door de toenmalige Moret Ernst & Young overgenomen. Na enige jaren als directeur/vennoot bij Moret hebben gewerkt, kriebelde het ondernemerschap  en werd de praktijk in Hoogeveen en Emmen voortgezet onder de naam NNO Accountants en belastingadviseurs. Hazen (66 jaar) is inmiddels naast ondernemer en eigenaar van NNO ook een tweede specialistisch accountantskantoor begonnen onder de naam Acvobe (accountants voor bewindvoerders) en daarnaast als adviseur betrokken bij MAN Ondernemersadvies.

Daarnaast is hij actief bij het museum voor valse kunst, bij de Rooms Katholieke parochie, in de damsport en vele kennen hem als secretaris/penningmeester van vereniging Ondernemend Hoogeveen. Voor al zijn maatschappelijke activiteiten is Hazen in 2018 namens de majesteit voorzien van een lintje, maar het liefste is hij nog iedere dag aan de slag met de financiële en fiscale zaken van diverse MKB-bedrijven in onze regio en verder het land.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord