Buffetrestaurant en Partycentrum De Markies van Karabas zoekt personeel

Hoogeveen – Buffetrestaurant en Partycentrum De Markies van Karabas is op zoek naar gedreven personeel. Het hoofddoel van het werk van deze vacatures is het naar het zin maken van de gasten. Je doelstelling is om elke gast tevreden de deur uit te laten gaan, zodat ze de volgende keer graag terugkomen. Gezelligheid en samenwerking is bij De Markies van Karabas een erg belangrijk punt. 

De Markies van Karabas is op zoek naar leuke collega’s voor de bediening, afwas en de kinderspeelzaal, met een leeftijd vanaf 15 jaar. Ook voor oudere mensen is er altijd plaats in het team, dus ook als u wat ouder bent (50 of 60 plus) en u wilt graag aan de slag, dan bent u van harte welkom. Werkdagen zijn van vrijdag tot en met zondag

Buffetrestaurant en partycentrum De Markies van Karabas is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Schoonoord. In ons restaurant kan men genieten van onbeperkt eten van het luxe buffet. Hoofddoel van het werk is het de gasten naar de zin te maken zodat ze tevreden de deur uit gaan en de volgende keer weer graag terugkomen. Gezelligheid en samenwerking vinden we vinden we belangrijk.

Informatie is te vinden op onze site: De Markies van Karabas vacatures

Heb je belangstelling voor een van deze vacatures? Bel gerust voor inlichtingen naar 0591- 38 27 12 en vraag naar Annita Karst. Een schriftelijke sollicitatie kun je zenden naar info@demarkiesvankarabas.nl t.a.v. Olav Benjamins.

Deel dit bericht!

Geef een reactie