Dusseldorp BMW en TankbijKlok sponsoren RNH tijdens Ronde van Drenthe

Hoogeveen – Ook dit jaar zal Regionieuws Hoogeveen weer verslag doen van de Ronde van Drenthe. Hierbij kunnen wij niet zonder onze trouwe partners/sponsoren: Dusseldorp Hoogeveen en TankbijKlok.

“Bij Dusseldorp BMW bent u op de juiste plek. U bent geïnteresseerd in een nieuwe BMW, een Premium Selection auto of opzoek naar leuke bijpassende accessoires. Zowel in de showroom als werkplaats kunnen wij u altijd van gedegen advies voorzien. Service en persoonlijk contact met u als klant heeft bij ons de hoogste prioriteit! Graag tot ziens bij één van onze vestigingen van Dusseldorp BMW.”

“TankbijKlok is meer dan alleen een benzinepomp. Het is een wereld vol verrassingen op het gebied van mobiliteit. Met naast het pompstation een Shop, een lunchroom, een autowasstraat en aanhangerverhuur. Alles is gericht op service en klantvriendelijkheid. Daarom belandt het Tankstation regelmatig in de Landelijke Top 3 van Beste Shell Stations. TankbijKlok staat bekend om de scherpe prijzen, de messcherpe aanbiedingen en de spraakmakende acties. Bij ons is altijd wel iets te beleven. Wij heten u van harte welkom!”

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord