Met Koopman op Pad: David Post redder of sloper Bethesda Hoogeveen

Hoogeveen – Ook al hebben veel Hoogeveners samen met de politiek gevochten om de spoedeisende hulp in Bethesda te behouden, deze gaat echt dicht. David Post verbonden aan ziekenhuis Bethesda en onderdeel van de raad van bestuur wordt door grote delen van de Hoogeveners aangemerkt als de boosdoener die ons ziekenhuis en onze zorg in hoog tempo aan het afbreken is.

Is dit beeld terecht of zit het toch even iets anders? Voor het team ‘Met Koopman op pad’ een reden eens in gesprek te gaan met deze anesthesioloog-pijnbestrijder om te zien of hij de pijn over dit gevoelige dossier ook kan verzachten of wegnemen? Oordeel zelf. Het delen van deze filmpjes wordt zeer gewaardeerd. Ook nodigt het team “Koopman op pad” u uit zich te abonneren op het YouTube kanaal van “Met Koopman op pad Videorubriek”. Wekelijks op de zondag een nieuwe aflevering met soms een extra aflevering zoals deze weel over de voorgenomen bezuinigingen op de WMO in Hoogeveen.

Met dank aan het team van  www.koopmanoppad.nl Het delen van deze filmpjes wordt zeer gewaardeerd. Ook nodigt het team “Koopman op pad” u uit zich te abonneren op het YouTube kanaal van “Met Koopman op pad Videorubriek”. Wekelijks op de zondag een nieuwe aflevering met soms een extra aflevering zoals deze week over de voorgenomen bezuinigingen op de WMO in Hoogeveen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord