Pro-Vision AV overhandigt cheques aan goede doelen

Hoogeveen – Donderdagmorgen  hebben Cor Velting van ‘Stichting Actief Samenleven’ en Akke Hoekstra van ‘Stichting Leergeld Hoogeveen’ een cheque van 500 euro ontvangen uit handen van Raymond de Witte van Pro-Vision AV.

In plaats van geld te besteden aan kerst- en relatiegeschenken, heeft Pro-Vision AV ervoor gekozen om deze twee lokale goede doelen te ondersteunen.
Stichting Actief Samenleven organiseert periodiek projecten en evenementen voor kinderen, volwassenen en ouderen in een kwetsbare situatie. Stichting Leergeld Hoogeveen biedt kinderen, die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, de kans om hier wel aan deel te nemen of om spullen aan te schaffen die benodigd zijn voor school.

‘We hebben heel bewust gekozen voor deze twee goede doelen. We vinden het namelijk belangrijk dat het geld lokaal besteed wordt. Daarnaast vinden we het mooi om te zien dat we op deze manier een warm hart toe kunnen dragen aan kinderen en ouderen, de doelgroepen waarvoor we zelf ook werkzaam zijn.
Hoewel het misschien een druppel op een gloeiende plaat lijkt, is iedere schenking welkom voor deze stichtingen. We hopen collega-ondernemers te stimuleren om zich ook in te zetten voor lokale doelen’, aldus Raymond de Witte.

Pro-Vision AV levert en installeert een breed pakket aan professioneel audio, video en licht bij bedrijven, scholen, zorginstellingen en kerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan touchscreens in klaslokalen, presentatiesystemen bij bedrijven en geluidsinstallaties en licht voor horeca en kerkelijke instellingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto van links naar rechts: Cor Velting, Raymond de Witte en Akke Hoekstra.
Martijn van Weert, mede-eigenaar van Pro-Vision AV, ontbreekt op de foto.

Geef een reactie