Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen ook via MijnOverheid.nl

Hoogeveen – In februari verstuurt de gemeente het aanslagbiljet voor de gemeentelijke heffingenen de WOZ-beschikking. Zoals ieder jaar gebeurt dat via de post, maar dit jaar voor het eerst óók via MijnOverheid.nl.

MijnOverheid is een beveiligde omgeving op internet waar persoonlijke informatie over overheidszaken gebundeld is. De berichtenbox op MijnOverheid is uw persoonlijke, beveiligde postbus voor digitale berichten van de overheid. In uw berichtenbox kunt u digitale berichten ontvangen, bewaren en beheren van onder meerde Belastingdienst, RDW, SVB, UWV en de gemeente.

VIA DE POST ÉN MIJNOVERHEID.NL

De gemeente Hoogeveen verstuurt dit jaar voor het eerst het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen ook via MijnOverheid.nl. Ook kunt u de WOZ-waarde en
het daarbij behorende taxatieverslag van uw woning inzien op MijnOverheid.nl.

VINK GEMEENTE HOOGEVEEN AAN!
Voordat u bij de gegevens op Mijn Overheid kunt, moet u uw account activeren. Dat kan op mijn.overheid.nl. Doe dit met uw persoonlijke DigiD. Hebt u dit al eens gedaan, dan kunt u direct inloggen. Belangrijk is dat u in uw lijst met organisaties waar u post van wilt ontvangen, gemeente Hoogeveen aanvinkt. Doe dit voor 29 januari, anders krijgt u de aanslag niet in Mijn Overheid. Als u voor het eerst inlogt komt de lijst vanzelf in beeld. Als u dit al eens hebt gedaan, controleer dan bij de Instellingen of gemeente Hoogeveen is aangevinkt. Heeft u geen DigiD? Ga dan naar www.digid.nl om deze aan te vragen.

DIGITAAL = BETER VOOR HET MILIEU

Stapsgewijs komen steeds meer diensten en producten digitaal beschikbaar op MijnOverheid. Voordeel is dat u uw informatie van verschillende overheden op
1 plek bij elkaar heeft. Maar ook dat u deze informatie digitaal kan inzien waar en wanneer u maar wilt. Als u e-mailnotificatie heeft ingesteld, krijgt u automatisch een e-mail als er nieuwe berichten voor u klaarstaan. Nog handiger is het om de app Berichtenbox te downloaden. Bovendien brengt het minder papier met zich mee, wat beter is voor ons milieu.

MEER WETEN?
Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0528 .

Deel dit bericht!

Geef een antwoord