Overval op woning tussen Elim en De Krim (video)

De Krim – Bij een overval op een woning op de Kikkertsveldweg tussen Elim en De Krim is een persoon lichtgewond geraakt.

Rond half 12 kreeg de politie een melding van een overval op een woning in De Krim. De woning is afgezet met lint en er is een ambulance ter plaatse. De overval zou mogelijk al gisteravond gepleegd zijn. Waarom de politie vanochtend pas de melding kreeg word onderzocht.

UPDATE:

De Krim – Een bejaarde vrouw (82) heeft 15 uur opgesloten gezeten in een gangkast na dat maandagavond werd overvallen. Dinsdagochtend besloten bekenden om bij de vrij thuis te gaan kijken omdat ze niet was komen opdagen bij een bijeenkomst. Ze hoorden de vrouw om hulp roepen en vonden haar in de gangkast.

Gisteravond zouden rond half acht bij de vrouw twee mannen hebben aangebeld. Nadat ze opendeed werd ze vrijwel direct naar achteren geduwd. Ze werd vermoedelijk met een wapen bedreigd. Vervolgens sloten de daders haar op in de gangkast. De vrouw raakte bij de overval licht gewond aan haar gezicht. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de twee mannen.

beeld: Meternieuws

Deel dit bericht!

Geef een antwoord