Zakelijk

Visum voor volgende reis eenvoudig online aanvragen

Het aanvragen van een visum kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Ambassades zijn slecht te bereiken en aanvraagformulieren van de immigratiedienst zijn vaak erg onduidelijk. Om ervoor te zorgen dat u het juiste visum op tijd ontvangt is het verstandig een visumbureau in te schakelen, zoals VisumBuitenland.nl.

Veel reizigers hebben problemen met het indienen van hun visumaanvraag op de website van de immigratiedienst. Het correct indienen van de aanvraag gaat vaak mis, omdat niet duidelijk is wat bij een specifieke vraag ingevuld moet worden of omdat er technische problemen optreden, waardoor het formulier niet verstuurd kan worden. Bijvoorbeeld bij het visum voor India treden in het formulier van de immigratiedienst regelmatig technische storingen op. Sommige reizigers beheersen het Engels niet goed genoeg om de aanvraag in te dienen, andere reizigers beschikken niet over een creditcard om de kosten voor de aanvraag te voldoen.

De voordelen van VisumBuitenland.nl

De bovengenoemde problemen kunt u voorkomen, door uw visumaanvraag op VisumBuitenland.nl in te dienen. Alle aanvraagformulieren en alle informatie op deze website zijn volledig in het Nederlands en per vraag in het formulier wordt uitgebreid beschreven wat u moet invullen. De ingevulde gegevens in het formulier worden automatisch op veelvoorkomende fouten gecontroleerd en indien nodig gecorrigeerd. Als voor uw visumaanvraag een scan of foto van uw paspoort aangeleverd moet worden, wordt persoonlijk gecontroleerd of alle paspoortgegevens die u in het formulier heeft ingevuld correct zijn. Hierdoor is de kans aanzienlijk groter dat uw aanvraag goedgekeurd wordt. De kosten kunnen eenvoudig en veilig met iDeal, Bancontact, PayPal of creditcard worden voldaan. Bij vragen kunt u per e-mail of telefonisch contact opnemen, in noodgevallen zelfs in ‘s avonds en in het weekend.

De voordelen van VisumBuitenland.nl nogmaals samengevat:
–         Nederlandstalig aanvraagformulier
–         Uitgebreide, duidelijke uitleg per invulveld in het formulier
–         Automatische controle op veelgemaakte fouten, ook buiten kantooruren
–         Persoonlijke controle van paspoortscans en overige documenten
–         Verschillende veilige betalingsmogelijkheden
–         Ondersteuning bij problemen per e-mail en telefoon

Wanneer moet ik mijn aanvraag indienen?

Hoewel visumaanvragen voor de meeste landen al binnen enkele dagen verwerkt worden, is het toch raadzaam om ruim van tevoren uw visum aan te vragen. Immigratiediensten houden namelijk steekproefcontroles, waarbij willekeurige aanvragen uitvoeriger gecontroleerd worden en langer in behandeling zijn. Om er zeker van te zijn dat u uw visum op tijd ontvangt raden we aan uw aanvraag enkele weken voor vertrek in te dienen. Gaat u al binnen enkele dagen op reis en heeft u nog geen visum aangevraagd? Dien dan een spoedaanvraag in. Spoedaanvragen worden sneller goedgekeurd dan gewone aanvragen, voor sommige bestemmingen gemiddeld al na 18 minuten.

Controleer of het visumbureau betrouwbaar is

Wanneer u op internet informatie over visumprocedures zoekt, zult u verschillende visumbureaus tegenkomen. Het is raadzaam zorgvuldig te controleren of het visumbureau betrouwbaar is, voordat u er een aanvraag indient. Er zijn talloze commerciële partijen die niet het officiële visum leveren. Ook de informatie op deze websites over de visumprocedures is lang niet altijd correct en actueel. Bovendien worden soms torenhoge kosten in rekening gebracht.

Een manier om te checken of u met een betrouwbaar visumbureau te maken heeft, is door beoordelingen van andere klanten te lezen die er een visum hebben aangevraagd. VisumBuitenland.nl is door bijna 3.000 klanten beoordeeld en scoort gemiddeld een 9,2. Daarnaast heeft de website het keurmerk van ontvangen. Uit dit certificaat blijkt dat VisumBuitenland.nl is doorgelicht door juridische experts en aan de criteria van Trusted Shops voldoet. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat VisumBuitenland.nl officiële visums toekent, die bij de grenscontrole ook geldig zullen zijn.

Foto: (Unsplash: https://unsplash.com/photos/ivG8LkDrtjs )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen