Zakelijk

Schoonmaakbedrijf Prent al 35 jaar trouwe hoofdsponsor s.v. HODO

s.v. HODO uit Hollandscheveld bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar. En meer dan de helft van die indrukwekkende periode is
Schoonmaakbedrijf Prent als hoofdsponsor aan s.v. HODO verbonden. Beide partijen genieten nog steeds volop van deze mooie samenwerking.
Schoonmaakbedrijf Prent is in 1986 gestart als hoofdsponsor van s.v. HODO, destijds nog onder de naam Schoonmaakbedrijf Jaap Prent.
In die periode maakte s.v. HODO grote successen mee. Zo klom de dorpsclub op van de 3e naar de 1e klasse van het amateurvoetbal, destijds het op een na hoogste niveau in het amateurvoetbal. Ook domineerde s.v. HODO jarenlang het Protos-Weeringzaalvoetbaltoernooi. Op dit moment acteert s.v. HODO weer op 3e klasse niveau en staat er een jonge en talentvolle lichting klaar die in de toekomst weer kan gaan zorgen voor een mooie en succesvolle HODO-periode.
Vanaf 2007 hebben Bert van Achteren, samen met Martin Prent (de neef van….) het stokje overgenomen van Jaap Prent, waarbij Jaap de afgelopen jaren een belangrijke rol op de achtergrond bleef vervullen binnen het bedrijf.
s.v. HODO heeft onlangs de kampioensschaal uitgereikt aan Prent Schoonmaakbedrijf als “Kampioen Hoofdsponsor”.
Een kleine, maar welgemeende blijk van waardering voor de jarenlange ondersteuning van dit mooie bedrijf aan s.v. HODO.
Tijdens ons 60-jarig jubileumfeest, in het Pinksterweekend van 2022, gaan we vanzelfsprekend de beide jubilea op grootste wijze aandacht geven.
Voor meer informatie over onze hoofdsponsor Prent Schoonmaakbedrijf, zie www.schoonmaakbedrijfprent.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen