Thrianta laat punten liggen bij HKC

Afgelopen zaterdag nam Thrianta 1 het op tegen HKC 1 in Hengelo. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden waarbij de ploegen aan elkaar gewaagd zijn.

Waar HKC scherp startte aan de wedstrijd en zo gelijk drie rake ballen in de korf wist te gooien, was het een aan elkaar gewaagde eerste helft. Thrianta wist goed bij te blijven tot een stand van 9-7. Voor de rust wist HKC er nog een paar in te leggen waardoor ze de rust in gingen met een 12-7 tussenstand.

Zowel de eerste als de tweede helft van de wedstrijd was een zware, fysieke strijd. Er werd hard gestreden voor de punten en de puntentelling bleef ook de tweede helft aardig gelijk op gaan. Zo stond het 16-14 met nog een paar minuten op de teller. Helaas lukte het de geel blauwen niet meer om op voorsprong te komen. De wedstrijd eindigde in een eindstand van 19-16.

Over twee weken nemen de partijen het weer tegen elkaar op. Ook dit belooft een spannende pot te worden!! Kom jij ons aanmoedigen op 25 mei?