Sport

Speelsters gezocht MO-17 seizoen 2021-2022

Noordscheschut – Een flink aantal speelsters gaan komend jaar over naar een hoger team en ook blijven er een aantal speelsters nog een jaartje spelen in het huidige team, maar door het doorschuiven is er voor komend seizoen nog ruimte voor nieuwe speelsters.

Komend seizoen spelen we bij vv Noordscheschut bij de jeugd met een MO15 en een MO17 en bij de senioren met een Dames 1- en een Dames 2-selectie.

Voor de MO13 (geboren in 2009 – 2010) waren helaas te weinig speelsters.

Voor de jeugdcategorie MO17 zijn nieuwe speelsters nog zeer welkom, maar ook bij de senioren en de jongere leeftijdscategorieën zijn nieuwe speelsters altijd van harte welkom.

Vv Noordscheschut zoekt dus meiden die het voetballen een leuk spelletje vinden en met plezier willen voetballen.

Bij onze club vinden we plezier, inzet, ontwikkeling, teamgeest erg belangrijk. 2 x per week trainen en natuurlijk op de zaterdag een wedstrijd spelen. Ben jij geboren vóór 2007, dan is dit misschien iets voor jou.

Vv Noordscheschut is een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid samen gaan, waar je je zelf kan ontwikkelen in je eigen tempo en waar goede omgang met elkaar belangrijk is.

Alle meiden en (jonge)dames zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Zou je eens mee willen trainen met één van onze meiden- /damesteams om zo te ervaren hoe het er bij vv Noordscheschut aan toe gaat? Ben je geïnteresseerd? Neem dan zo snel mogelijk contact op.

Voor meer informatie of aanmeldingen neem dan contact op met Edwin Mol (coördinator damesvoetbal) via edwinmol@live.nl of 06 – 28 04 17 50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen