Sport

SC Elim met de nodige moeite langs VV Dalen

Elim – In de laatste bekerwedstrijd van de pouleronde nam sc Elim het op tegen zondag 2de klasser Dalen. Aan een gelijkspel had Elim genoeg om de volgende ronde te bereiken.
Onder leiding van M.R. Plat werd onder bijna zomerse omstandigheden de aftrap genomen. In een rommelig begin was het Elim dat het initiatief nam maar gescoord werd er helaas niet. Dalen kreeg na ruim een half uur spelen meerdere kansen om de score te openen maar verzuimde dit. Van beide zijden werden er slappe passes gegeven of ballen zwaaiden totaal de verkeerde kant op, misschien dat het hoge gras hiervan de oorzaak was. Vlak voor rust was het Klomp, die de 1-0 van dichtbij binnen schoot na goed doorzetten van J. Benjamins over de linkervleugel. Scheidsrechter Plat vond het noodzakelijk om Doldersum nog de enige gele kaart van deze middag te geven na een overtreding op Brand voordat de thee werd opgezocht.
Na de rust kwam Dalen fel uit de startblokken en kon Boertien een schot van Eiting ternauwernood van de doellijn wegwerken tot corner. Een goeie crosspass van Y. Benjamins kwam via opkomende verdediger Prij bij zijn broer Justin terecht en met een mooi schot wist hij doelman Borgman te verschalken (2-0). Er volgenden nog wat blessure behandelingen en wissels aan de Dalerzijde door trainer Kerkdijk maar tot betere resultaat leidde dit gelukkig voor de Elim supporters niet. Bij het sluiten van de markt was het Eiting, die na een afvallende bal de 2-1 liet noteren op het haperende scorebord. Hieraan vooraf ging nog een handsbal, die door de verder goed leidende scheidrechter Plat over het hoofd werd gezien. Door trainer Sikkes werden een kwartier voor tijd nog wat verrassende wissels binnen de lijnen gebracht waarbij enkele supporters al riepen dat hij al aardig op Roger Schmidt van PSV begint te lijken. Mogelijk dat ze gespaard worden voor de volgende uitwedstrijd. Volgende week speelt Elim weer haar eerste competitiewedstrijd in en tegen Gramsbergen. Foto:De razende reporter
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, sportende mensen en gras
Wim Timmer en 18 anderen
3 keer gedeeld
Leuk

Opmerking plaatsen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen