Sport

Prachtige ontknopingen tijdens finaledag Offerein Voetbaltoernooi

HOOGEVEEN – De 9e editie van het Offerein Voetbaltoernooi, dat georganiseerd wordt door Hoogeveen en HZVV, belooft zaterdag een zinderende ontknoping te krijgen. Zo strijden de Asser tweedeklassers Achilles 1894 en LTC om de Paviljoen Nijstad Cup en gaan Hoogeveen, HZVV en Pelikaan S uitmaken wie de AH Offerein Bokaal gaat winnen.

Vaak was de strijd om de AH Offerein Bokaal er eentje die op de laatste speeldag alleen nog maar ging tussen Hoogeveen en HZVV. Daar lijkt het nu ook op, maar Pelikaan S is zeker nog niet kansloos. HZVV won het eerste duel van VKW met 6-0 en versloeg dinsdag in de blessuretijd Pelikaan S met 3-2. Zij hebben de beste papieren. Hoogeveen verloor de eerste wedstrijd met 2-1 van Pelikaan S, maar won vervolgens met 7-0 van VKW. Het heeft dan ook aan een overwinning voldoende om HZVV op doelsaldo te passeren. Het moet dan nog wel met een schuin ook kijken naar Pelikaan S dat het tegen VKW opneemt.
De wedstrijden Hoogeveen – HZVV en Pelikaan S – VKW beginnen beiden zaterdag om 18.00 uur. Moet zijn: 20.00 uur.

ASSER FINALE

LTC en Achilles 1894 gaan onderling uitmaken wie de Paviljoen Nijstad Cup (toernooi met tweede- en derdeklassers) gaat winnen en de opvolger wordt van Germanicus. LTC versloeg dinsdag Hoogeveen zaterdag met 1-0, terwijl Achilles 1894 met 4-2 te sterk was voor Dalen. De finale wordt gespeeld op het hoofdveld van HZVV en begint om 18.00 uur.
Op datzelfde tijdstip worden ook de overige drie wedstrijden gespeeld. Hoogeveen zaterdag en Dalen spelen om plek 3, DVC Dedemsvaart en De Weide om plek 5 en HZVV 2 en ZZVV om plek 7.

ENTREE

De ingang is voor alle toeschouwers bij VV Hoogeveen. Het hek bij HZVV zal gesloten zijn.
Jeugd tot 14 jaar kan gratis naar binnen. Volwassenen betalen vijf euro. Tijdens de finaleavond kan men de hele avond alle wedstrijden bekijken en vrij van het ene veld naar het andere lopen. De kassa’s zijn een uur voor de eerste wedstrijd geopend. Tevens zal er een gratis programmaboekje worden uitgebracht. De inmiddels gebruikelijke COVID-regels zijn van toepassing.

Meer informatie via www.vvhoogeveen.nl

(Foto: Albert Stegeman).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen