foto: Pixabay
Sport

Hoogeveen Sport! Open Sportclub dag 2021

Helaas staat Corona ook dit jaar onze traditionele sportmarkt Hoogeveen Sport! in de weg. Om de sportverenigingen toch te ondersteunen, willen wij bij genoeg belangstelling, op zaterdag 4 september 2021 een Hoogeveen Sport! Open Sportclub dag organiseren.
Eén dag waarop alle verenigingen een openhuis houden. Er hebben zich al 22 enthousiaste verenigingen aangemeld. Belangstellenden hebben zo de kans om diverse sportverenigingen/clubs op hun locaties te bezoeken. Daarnaast is het leuk om in eigen huis, je sport te laten zien. Er kunnen demo’s gegeven worden, maar wellicht kan de bezoeker zelf ook mee sporten. Wij gaan ervanuit dat het binnen sporten dan weer wordt toegestaan. Mocht dit niet het geval zijn dan eventueel in de buitenlucht bij de locatie van de sportvereniging.
Doe mee!
Wij willen jullie vereniging graag extra aandacht geven en helpen om een frisse start te maken. Doe mee! Laat voor 6 juni aanstaande je interesse weten via sport@hoogeveen.nl. Alle informatie en het aanmeldformulier worden dan toegestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen