HODO verdiend zwaar bevochten punten tegen Ruinerwold

HODO mocht het zondag middag opnemen tegen de nummer 11 van de competitie Ruinerwold. Na de flinke nederlaag tegen Beilen moesten de mannen van Ed Laagland zich herpakken tegen Ruinerwold en dit liep uit op een zeer vermakelijke pot met veel kansen.

1ste helft

HODO begint erg scherp aan de wedstrijd wat resulteert in een vroege opening goal van Sander Danes die de bal rustig de 1-0 binnen tikt na een goede redding van de keeper van Ruinerwold.

de eerste 10 minuten was HODO de boven liggende partij maar dit spelbeeld veranderde compleet toen Ruinerwold de eerste kansen begon te krijgen waaronder, een grote kans die ontstond toen de verdediging van HODO de bal niet voor het doel weg kreeg, Maar wonderbaarlijk genoeg kreeg Ruinerwold de gelijk maker niet op het scorebord.

Helaas was het Ruinerwold die in de 28ste minuut wel gebruik maakte van het slechte verdedigende werk van HODO door de 1-1 binnen  te schieten.

Hierna was het spel van beide kanten niet heel goed maar was Ruinerwold in de slotfase van de eerste helft wel de bovenliggende partij.

Dit resulteerde dan ook in de 40ste minuut in de 1-2 voorsprong die redelijk gemakkelijk werd binnen geschoten omdat Damian Strijker de bal niet wist weg te krijgen en de aanvaller van Ruinerwold een vrije schiet kans kreeg.

2de Helft

Na dat beide ploegen uit de kleedkamer kwamen zette het matige niveau voetbal zich voor en wisten beide teams weinig kansen te creëren.

Tot in de 53ste minuut Sander Danes een goede steekbal van Mart Pastoor krijgt en kalm de 2-2 binnen schiet.

Dan is het vooral HODO die grote kansen weet te krijgen maar deze verzaakt af te maken en waardoor Ruinerwold weer hoop krijgt en in de 67ste minuut de 2-3 binnen weet te schieten.

HODO weet na een tijdje hier weer boven op te komen en in de 84ste minuut weet Mart Pastoor de 3-3 binnen te schieten.

Na 90 minuten vind scheidsrechter Boer het welletjes en gaan beide ploegen met een zwaar bevochten punt van het veld af.