Gymnastiekvereniging Noordscheschut luidt de noodklok

Noordscheschut – Een noodoproep van het bestuur van van Gymnastiekvereniging Noordscheschut. Het bestuur zoekt nieuwe bestuursleden. Maar na herhaaldelijke oproepen is hier nog geen gehoor aan gegeven.

In November afgelopen jaar gaf een aantal bestuursleden aan te willen stoppen en op zoek te zijn naar een mensen die hun plaatsen willen invullen.  Inmiddels zijn ze een half jaar verder en helaas is er nog niemand die zich heeft aangemeld om de taken over te nemen.

” Voor ons als bestuur zitten wij nu met het volgende dilemma, gaan wij na de zomer wel starten met het nieuwe seizoen aangezien wij stoppen per 1 oktober. Wat betekend het voor de vereniging als wij stoppen en er geen nieuw bestuur is? Nogmaals dus deze oproep!!! Wie wil ons overnemen!!! het kan toch niet zo zijn dat na 50 jaar een mooie vereniging uit het dorp gaat verdwijnen en zal moeten stoppen. Alleen met de hulp van iedereen kan een vereniging bestaan.” staat als noodkreet op de facebookpagina van de vereniging te lezen.