Foto; Hans Khoe
Sport

Eerste editie van de Hoogeveense Cup U17 groot succes!

Hoogeveen – De allereerste Hoogeveense Cup U17, gehouden in het Activum in Hoogeveen op zaterdag 30 december, heeft zichzelf bewezen als een groots succes met grote publieke belangstelling.

Het zaalvoetbaltoernooi bracht een mix van talenten samen, van de verenigingen De Weide, vv Hoogeveen, HZVV, SC Elim, JVZ, Noordscheschut en SV Pesse. De ambiance was vanaf het begin prachtig, met een publiek dat enthousiast de wedstrijden volgde. Het toernooi bracht niet alleen spanning, maar ook verrassingen met zich mee, waarbij Elim 17-1 een prachtige derde plek veroverde.

De finale ging tussen twee teams van De Weide 17-1. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 3-3, wat leidde tot een spannende reeks strafschoppen. Uiteindelijk kroonde De Weide A zich tot de winnaar, waarmee ze een kroon zetten op een dag vol sportiviteit.

De eerste uitvoering van de Hoogeveense Cup U17 was niet alleen een zege voor De Weide 17-1, maar ook een zege van sportiviteit en Hoogeveens jeugdvoetbal.

Met mooi voetbal en een publiek dat veel sfeer bracht, kan deze editie zonder twijfel als zeer geslaagd worden bestempeld.

Foto; Hans Khoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen