Sport

Een druk bezochte onderlinge danswedstrijd van Top Fit Hoogeveen

Na wekenlange voorbereiding was het afgelopen zaterdag dan zover, de onderlinge danswedstrijd van Top Fit Hoogeveen in het Activum. Ruim tweehonderd kinderen gingen omringd door een prachtig decor de strijd met elkaar aan in verschillende streetdance teams om een beker te winnen. Het is altijd leuk om iets te winnen, maar bij deze wedstrijd staat plezier voorop!

 

Top Fit Hoogeveen organiseert deze wedstrijd speciaal voor de kinderen uit de reguliere groepen die niet in een selectie groep zitten, zodat zij ook eens kunnen ervaren hoe het is om voor een jury te dansen en voor een groot publiek en om in de spotlights te staan op een mooie, grote dansvloer. Sommigen kinderen hebben al vaker meegedaan aan een onderlinge danswedstrijd en er waren kinderen bij die voor de eerste keer meededen. Iedereen had er zin in, maar vond het toch ook wel een beetje spannend.

 

De wedstrijd was onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën namelijk 7-8 jaar, 9-12 jaar en 13+. Ook gaven er een aantal groepen een optreden zoals de kinderen van 5-6 jaar en alle selectie groepen. Het was mooi om te zien hoe elk kind straalde en hoe enthousiast het publiek de kinderen aanmoedigde. Na afloop van elke categorie vond de prijsuitreiking plaats. Alle dansers werden naar de dansvloer geroepen en vol spanning werd er geluisterd naar de presentatrice die de uitslag bekend maakte. De top drie mocht een beker in ontvangst nemen en dit ging onder luid gejuich en alle dansers ontvingen een medaille omdat iedereen zo goed haar of zijn best had gedaan.

 

In de categorie 7-8 jaar deden in totaal acht teams mee. De teams die uiteindelijk met een prijs mee naar huis gingen waren:

  1. Dancing Queens
  2. Party Dancers
  3. My bunny

 

In de categorie 9-12 jaar streden negen teams tegen elkaar. De top drie waren:

  1. De kikkervisjes
  2. One luck
  3. Gangsters

 

De categorie 13+ was voorzien van vijf teams. De uitslag:

  1. The tigers
  2. Schreeuwende parel pinguins
  3. Peace out

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen