Sport

Drietal langer bij Hoogeveen zaterdag

HOOGEVEEN – Het grootste deel van de selectie van Hoogeveen zaterdag heeft inmiddels aangegeven ook volgend seizoen te blijven. Enrico Schonewille, Joy Eising en Marcel Linthorst voegden zich bij de ploeggenoten die al eerder hun ‘ja-woord’ gaven.

Linthorst is met zijn 36 jaar de nestor van de ploeg. De aanvaller speelde tijdens de laatste wedstrijd voor de competitiestop zijn honderdste officiële wedstrijd. Daarvoor speelde hij jarenlang voor Zuidwolde en maakte hij ook nog uitstapjes naar Ruinerwold, MSC en Hoogeveen zondag. Linthorst is nog topfit en speelt ook nog zaalvoetbal in de Topklasse bij Hoogeveen.
Ook Joy Eising nadert de honderd wedstrijden. De 28-jarige middenvelder speelt al zijn hele leven bij Hoogeveen en heeft nog drie wedstrijden te gaan tot zijn jubileumwedstrijd.
Enrico Schonewille maakte twee jaar geleden de overstap van de zondagtak. De 21-jarige aanvaller speelde tot nu toe 28 officiële wedstrijden en was daarin 9 keer doeltreffend.

Selectie Hoogeveen zaterdag 2021-2022:

Nieuw: –

Blijven: Andy Kreeft, Eduard Kobes, Jesse de Haas, Dylan Bezuyen, Saroney Vreeling, Sander van Veen, Twan Reinders, Edwin Santing, Dylano Wolters, Jelmer Wierenga, Jan ten Cate, Ruben de Haas, Enrico Schonewille, Joy Eising, Marcel Linthorst.

Weg: –

Foto: Albert Stegeman).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen