Politiek

Voorzitterswissel bij SP Hoogeveen

Huidig afdelingsvoorzitter van de SP afdeling Hoogeveen, Harry Baalman, gaat stoppen en geeft de voorzittershamer door aan Jeroen Pomper. Baalman: “Met pijn in mijn hart moet ik mijn functie als voorzitter naast mij neer leggen, mijn gezondheid laat het niet toe om mij vol energie toe te leggen op het voorzitterschap”. De komende tijd zullen beide heren werken aan een soepele overdracht.

Pomper is geen onbekende binnen de SP afdeling Hoogeveen. Momenteel zit hij zijn tweede termijn uit als Raadslid, daarvoor was hij al sinds de oprichting van de afdeling SP Hoogeveen actief als bestuurslid, secretaris en afdelingsvoorzitter. Ook heeft hij in het Partijbestuur van de SP gezeten vanwege zijn rol als regiovertegenwoordiger voor de Drentse SP afdelingen.

“Aan ervaring geen gebrek” aldus Pomper, “Ik ga deze rol echter wel tijdelijk vervullen, want ik heb natuurlijk mijn aandacht ook te verdelen over het raadswerk, mijn fulltime baan bij het COA, mijn muzikale bezigheden en ik heb natuurlijk ook nog een gezin, niet geheel onbelangrijk”.

Door de Corona epidemie heeft de SP Hoogeveen zich de afgelopen tijd slechts mondjesmaat kunnen laten zien. Pomper: “De SP is natuurlijk een echte actiepartij; Wij horen zichtbaar te zijn op straat en in de buurt, de coronacrisis heeft onze afdeling enigszins verzwakt, maar ik kijk vol frisse moed vooruit; we zullen de SP weer flink op de kaart zetten in Hoogeveen”.

Er is nog veel te gebeuren voor de SP in Hoogeveen. De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur, organisatorisch gezien moet er nog veel werk verzet worden. Zo zijn wij actieve mensen nodig om onze club uit te breiden: Op straat, op sociaal media en binnen het bestuur. Mocht u interesse hebben om de SP Hoogeveen daar een handje bij te helpen, om Hoogeveen weer een stukje socialer te maken, schroom dan niet en neem contact op met de SP. Stuur dan een mail naar hoogeveen@sp.nl of stuur een whatsapp of sms naar 06-13371149. Ook wanneer u geen lid bent mag u gerust contact opnemen.

Foto: Ribal Khatib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen