Politiek

D66 Hoogeveen houdt een online evenement over verkiezingen en de rechtstaat

HOOGEVEEN – In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van maart houdt D66 Hoogeveen een online evenement over verkiezingen en de rechtstaat. 

Gast tijdens deze bijeenkomst van komende dinsdag, 9 maart, om 19.30 uur is de nummer 18 op de kandidatenlijst van de Democraten, strafrechtadvocaat Sidney Smeets. Hij spreekt over D66 maar ook over zijn drijfveren, zijn visie op de verkiezingen en de rechtstaat. Sidney Smeets is een actief twitterende togadrager en opiniemaker op het gebied van strafrecht, mensenrechten en LHBT-rechten.

Vanzelfsprekend komen ook de actualiteiten aan de orde. Deze interactieve avond is niet alleen toegankelijk voor leden van D66 maar ook voor andere geïnteresseerden. Naast Zoom is het handig om een tweede scherm – bijvoorbeeld een smartphone – in de buurt te hebben om deel te nemen aan de stellingen en meningen te delen met Smeets.

De toegang is gratis maar aanmelden is verplicht, zodat de deelnamelink verzonden kan worden. Aanmelden kan via smeetsindrenthe@gmail.com onder vermelding van Evenement D66 Hoogeveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen