Gezondheid

Vaccinatielocatie Hoogeveen extra open (ook voor prikangst)

GGD Drenthe start vanaf deze week met extra openingstijden van de vaccinatielocatie in Hoogeveen. Je kunt je vaccinatie nu ook op een avond halen én mensen met prikangst hebben nu een extra middag waarop ze terecht kunnen.

Je vindt alle actuele openingstijden altijd op drenthevaccineert.nl/locaties

  • Je bent op alle locaties welkom met of zonder afspraak.
  • Kom je graag op een avond? Dan kun je in Hoogeveen vanaf nu op vrijdagavond tussen 17.00 en 20.00 uur terecht
  • Ben je erg gespannen voor de prik? Kom dan naar het speciale openingstijden voor mensen met prikangst in Hoogeveen. Dit kan nu ook op vrijdag, tussen 13.00 en 16.00 uur, en het is op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Prikangst? In Hoogeveen kun je terecht tijdens de speciale openingstijden.
Op vrijdagmiddag en zaterdagochtend is er in Hoogeveen een speciale ruimte, speciale aandacht en zorg voor mensen met prikangst. De gehele locatie is dan gesloten voor ander publiek. In een speciaal ingerichte huiselijke omgeving met veel privacy, rust en een eigen buddy die je door het hele proces begeleidt, kun je kijken of je toch een vaccinatie durft te nemen. Als je wilt kun je vooraf of tijdens de vaccinatie ook gebruik maken van de unieke VR-bril, die zorgt voor de nodige ontspanning of afleiding. Een afspraak maken mag (via 0592-709709), maar hoeft niet. Meer hierover? Lees dit bericht. Meer tips over als je gespannen/angstig bent voor de prik? Lees dan ook dit bericht

Met of zonder afspraak een vaccinatie?
Je kunt op al onze vaccinatielocaties zonder afspraak langskomen. Vanwege wisselende openingstijden, is het belangrijk vooraf het actuele schema met openingstijden te bekijken via drenthevaccineert.nl/locaties. Maak je liever vooraf een afspraak, dan kan dat via coronavaccinatie-afspraak.nl of 0800-7070 (van 8.00 – 20.00 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen