My Braibox met Jan Akkerman en zanger Phil Bee in Tamboer

September 25, 2021 20:00 - 23:00

Hoogeveen – Zaterdag 25 september speelt de Nederlandse gitaarvirtuoos Jan Akkerman samen met Phil Bee en topmuzikanten Coen Molenaar, Marijn van den Berg en David de Marez Oijens in Theater De Tamboer. De mannen blazen het rock- en bluesrepertoire van toen opnieuw leven in. Met veel overtuiging en dynamiek knalt My Brainbox de psychedelische rock van de sixties de zaal in. Kaarten zijn beschikbaar via detamboer.nl.

 

My Brainbox

Brainbox blies in 1969 alles en iedereen omver met hun sublieme debuutalbum. De band bestond uit Jan Akkerman, Kaz Lux, Pierre v/d Linden en André Reijnen. Inmiddels is het meer dan een halve eeuw later en staan niet alleen hun eigen songs Down Man, Dark Rose, Sea of Delight en Woman’s Gone, maar ook de bands doorleefde versies van Summertime, Scarborough Fair en Reason to Believe nog altijd als een huis.

 

Jan Akkerman omringt zich in het theater met topmuzikanten en zanger Phil Bee, bekend van de Voetbal Inside-band en We Want More. Afgelopen week wist Phil de jury in The Voice Senior omver te blazen met een fantastisch optreden.

Geef een antwoord