Kerstmiddag met de Schorre Morries

December 11, 2022 14:00 - 16:00

Op zondagmiddag 11 december organiseert het gezelligheidskoor De Schorre Morries een gezellige Kerstmiddag. In een sfeervol versierd Dorpscentrum ‘t  Anker in Hollandscheveld zal het koor voor u optreden met een variatie aan mooie liedjes.

De toegang is gratis. Bij binnenkomst krijgt u een kop koffie of thee. Aanvang 14.00 uur.
Reserveren voor deze muzikale middag kan door te bellen met één van de volgende telefoonnummers: 06 11178028 of 06 12368842 of 06 41296414. Let op: Vol is vol!

Nieuwe kleding voor de Schorre Morries

Vlak voor de corona zijn een aantal leden van het Gezelligheidskoor de Schorre Morries  bij ondernemers, bedrijven en particulieren langs gegaan om te vragen of ze een financiële bijdrage wilden geven voor nieuwe blouses en overhemden. Het werd een groot succes, want er kon naar passende kleding gezocht gaan worden. Het duurde even voor er iets geschikts gevonden werd, mede ook door de corona. Dit jaar was het dan zover. Tijdens de optredens bij de Ladies Night en later bij  de Jaarmarkt in Hollandscheveld kon U als publiek de nieuwe kleding bewonderen. De fotomodellen van het koor laten nog eens zien wat het geworden is. De Schorre Morries zijn erg blij met hun nieuwe tenue en hebben al veel positieve reacties gekregen. Ze zijn de sponsors en andere gulle gevers heel dankbaar voor hun bijdrage.

De Schorre Morries

Geef een antwoord